ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων ο Σαμαράς

Στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων ο Σαμαράς

Στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στην προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση, αναμένεται να αναφερθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει το βράδυ της Τρίτης (18/03) σε εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Το μεσημέρι, ο κ. Σαμαράς προήδρευσε σύσκεψης στο Υπουργείο Οικονομικών όπου και ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Αργότερα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας παρέστη σε υπηρεσιακή σύσκεψη για την αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων όπου και ανακοίνωσε τη λειτουργία των μεγαλύτερων μουσείων της χώρας από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 08:00 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαμαράς το πρωί είχε συνάντηση με τον Ρουμάνο ομόλογό του Βικτόρ Πόντα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Κριμαία, επεσήμανε πως είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε κινήσεις που θα βοηθούσαν το διχασμό μέσα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και στη διαμόρφωση κλίματος ψυχρού πολέμου, τάσσοντας εαυτόν υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείδωσε η συμφωνία με την τρόικα

Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. θα δοθούν σε 1 εκατ. Έλληνες

Πρωτοβουλία Σαμαρά για τα μουσεία