ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού

Καμμένος: Επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού

Δήλωση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

«O Ελληνισμός την 25η Μαρτίου εορτάζει την επέτειο της Επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό, ενάντια στον κατακτητή», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα σήμερα βιώνει την οικονομική κατοχή, που επέβαλαν οι δανειστές.

«Οι Έλληνες, ενωμένοι, ξεσηκώθηκαν για την Ελευθερία. Ήταν λίγοι απέναντι σε πολλούς, αλλά είχαν ως βασικό όπλο τους τη δύναμη που τους έδινε η δίψα για την απελευθέρωση. Όμως, η επέτειος του ξεσηκωμού δεν αποτελεί μόνο ημέρα μνήμης και σεβασμού στους αγωνιστές του 1821», επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπογραμμίζοντας: «Η πατρίδα μας σήμερα βιώνει μία αλλού είδους ξένη κατοχή, την οικονομική κατοχή που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, η οποία εκτελεί τις εντολές τους.

Η εθνική κυριαρχία καταλύεται, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων κινδυνεύει και οι κυβερνώντες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εκτελούν τις εντολές των δανειστών.

Τα όσα βιώνει ο ελληνικός λαός από το μνημόνιο και την καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ κάνουν επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα που έστειλε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, όταν ύψωσε το λάβαρο της Επανάστασης, το μήνυμα που έστειλαν οι αγωνιστές της Απελευθέρωσης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τιμούμε τον αγώνα των πολεμιστών του 1821. Μαζί με τον ελληνικό λαό θα αγωνιστούμε, για να έχουν τα παιδιά μας ένα αύριο σαν αυτό που ονειρεύτηκαν οι αγωνιστές του 1821 και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας, όπως επιθυμούν η Μέρκελ και οι εγχώριοι υποτελείς της».

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Συνεννοούνται στην πλάτη του ελληνικού λαού

Καμμένος: Ποιος λέει ψέματα; Ο Σαμαράς ή ο Όλι Ρεν;