ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Το πολυνομοσχέδιο είναι ξεκάθαρα ένα άλλο Μνημόνιο

Καμμένος: Το πολυνομοσχέδιο είναι ξεκάθαρα ένα άλλο Μνημόνιο

Ως ένα «άλλο μνημόνιο, το οποίο περιλαμβάνει καταστροφικές διατάξεις» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ευχή «οι βουλευτές αύριο να ψηφίσουν κατά τη συνείδησή τους».


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Οι Έλληνες βουλευτές καλούνται αύριο να αποφασίσουν κατά συνείδηση, κατόπιν της εντολής που έχουν λάβει από τον ελληνικό λαό, της εντολής σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και όχι της εντολής η οποία δίνεται από τις τράπεζες είτε από τους δανειστές. Η απόφαση της Βουλής των Ελλήνων έχει να κάνει με το αν θα συνεχίσει η πορεία προς την ανεργία, η πορεία προς τα λουκέτα, η πορεία προς την ύφεση. Ή θα υπηρετήσει ο ελληνικός λαός τις τράπεζες και τους δανειστές ή τη συνείδηση και την εθνική του κυριαρχία. Εύχομαι ότι οι βουλευτές αύριο θα ψηφίσουν κατά τη συνείδησή τους.

Το πολυνομοσχέδιο αυτό, είναι ξεκάθαρα ένα άλλο μνημόνιο, το οποίο περιλαμβάνει καταστροφικές διατάξεις, ιδιαίτερα για την εθνική μας οικονομία. Πρόκειται περί σκανδαλωδών αποφάσεων και όσον αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και όσον αφορά ιδιαίτερα την ασυλία την οποία δίνουν, μετατρέποντας το κακούργημα σε πλημμέλημα, ακόμη και για δωροδοκία. Όλοι καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Αντιπαραθέσεις στη συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου

Ρoή Ειδήσεων