ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Πείτε όχι στο πραξικόπημα

Καμμένος: Πείτε όχι στο πραξικόπημα

«Νόμιμη η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο υπουργός Επικρατείας την απεδέχθη και άρα δε υπάρχει θέμα να επανέλθουμε στη συζήτηση επί της διαδικασίας» είπε ο κ. Καμμένος.

Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος αν ανατραπεί η πρόταση, αν στη χώρα της δημοκρατίας ανατραπεί αυτή η πρόταση τότε θα μιλάμε για «πραξικόπημα» και υπενθύμισε ότι το κόμμα του είχε καταθέσει αντίστοιχη πρόταση πρίν από ένα χρόνο όταν έγινε το κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο και όπως είπε ενεπλάκησαν στην υπόθεση διάφοροι έλληνες τραπεζίτες οι οποίοι κέρδισαν αρκετά χρήματα. Για την υπόθεση αυτή υπήρχαν και ποινικές ευθύνες ειπε ο κ. Καμμένος αλλά «το αίτημα μας τότε δεν έγινε δεκτό».

Ο κ. Καμμένος έβαλε κατά και ορισμένων ανταρτών του γάλακτος που όπως είπε με τη στάση τους αποπροσανατόλισαν τον κόσμο για να συγκαλυφθούν άλλες υποθέσεις όπως τα φωτοβολταϊκά και υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Παραλληλα, ο κ. Καμμένος έβαλε και κατά του Βενιζέλου τον οποίο χαρακτήρισε με ειρωνικό τρόπο «πραγματικό κυβερνήτη» και για τον οποίο άφησε αιχμές για συγκάλυψη σε τραπεζικά σκάνδαλα και στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα σκάνδαλα και τις μίζες των υποβρυχίων.

Ο κ. Καμμένος παίρνοντας ξανά το λόγο τόνισε ότι «Σήμερα μάθαμε ότι η ΝΔ έχει αρχηγό τον Βαγγέλη Βενιζέλο».

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση μομφής από τον Τσίπρα εναντίον του προεδρείου της Βουλής

Πρόταση μομφής από τον Τσίπρα κατά του Στουρνάρα (βίντεο)

Σταμάτης: Ο Τσίπρας καθυστερεί τη λήψη των χρημάτων

Δείτε LIVE τη συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή