Παράδοση- παραλαβή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Newsroom Newsroom

Παράδοση- παραλαβή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Στην προσπάθεια που καταβλήθηκε τους τελευταίους 22 μήνες για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα, αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα νωρίτερα το απόγευμα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Ο κ. Τσαυτάρης ευχαρίστησε τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμο Χαρακόπουλο, για την πολύτιμη και καθοριστική βοήθειά του στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του πρωτογενούς τομέα και στην υποστήριξη των αιτημάτων των αγροτών.

«Πίστευα και πιστεύω στην αξία της πρωτογενούς παραγωγής και δεδομένων των συνθηκών και των αρμοδιοτήτων που μου δόθηκαν πετύχαμε αρκετά» είπε ο κ. Χαρακόπουλος, προσθέτοντας πως πολλές φορές η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στάθηκε απέναντι σε μέτρα που θα είχαν επιπτώσεις στον τομέα. «Η σταθερή στάση μας συνέβαλε καταλυτικά να αλλάξει άρδην η διάταξη για το γάλα προς όφελος του παραγωγικού δυναμικού» είπε ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Τσαυτάρη για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο αναπληρωτή υπουργό Θεόφιλο Λεονταρίδη.

«Ελπίζω να φανώ χρήσιμος και, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, να πάμε μπροστά τη γεωργία και την κτηνοτροφία» δήλωσε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. «Η ευθύνη είναι τεράστια, ιδίως τώρα που μπαίνουμε στη νέα προγραμματική περίοδο. Με τη συνεργασία όμως όλων θα τα καταφέρουμε προς όφελος όλων» τόνισε ο κ. Λεονταρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Λεονταρίδης και Ταγαρας στις θέσεις των Χαρακόπουλου και Καλαφάτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved