ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Με μια λακωνική δήλωση προς τον περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Γιώργος Δέδες, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη με την οποία εξελέγη και υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Ο κ. Δέδες, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι οι λόγοι της διαφοροποίησής του είναι προφανείς και γνωστοί τους τελευταίους μήνες, ενώ την ευθύνη της κρίσης και της αξιολόγησης των πολιτικών ευθυνών έχουν πλέον οι πολίτες.

Σημειώνεται ότι κατόπιν των παραιτήσεων των δύο αντιπεριφερειαρχών, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, για να εκλέξει αντιπεριφερειάρχη στη Μεσσηνία και την Κορινθία, ενώ παράλληλα το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, με πρόσκληση του πλειοψηφούντος περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Ρουμελιώτη, θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση για να εκλέξει νέο πρόεδρο μετά την παραίτηση του Γιώργου Πουλοκέφαλου την προηγούμενη Παρασκευή.