ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Ν.Υόρκη Κεφαλογιάννη και Τσαυτάρης

Στη Ν.Υόρκη Κεφαλογιάννη και Τσαυτάρης

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν σε συνέδριο του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και την αντιμετώπιση της ανεργίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στους ζωτικούς τομείς του τουρισμού και της γεωργίας.

Παράλληλα, οι δυο υπουργοί ξεκίνησαν από χθες σειρά συναντήσεων με στελέχη και εκπροσώπους αμερικανικών εταιρειών και οργανισμών.

Η κ. Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων Τour Operators και παράγοντες της Ομογένειας, με βασικό σκοπό την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας μας στην αμερικανική αγορά.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης, είχε χθες την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη εταιρειών που εισάγουν ελληνικά προϊόντα στην Αμερική, καθώς και με ενδιαφερόμενους επενδυτές στον γεωργικό τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός: Συμφωνία για κοινή δράση Ελλάδας - Γαλλίας