ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στον ανεμιστήρα τη λάσπη της Χρυσής Αυγής

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στον ανεμιστήρα τη λάσπη της Χρυσής Αυγής

Βολές κατά της αντιπολίτευσης και κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, από τις Σέρρες, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη των Σερρών, με ομιλητή τον ίδιο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους, ο υπουργός Εσωτερικών αναφερόμενος στην αποπομπή του Τάκη Μπαλτάκου από τη ΝΔ και σε όσα ακολούθησαν, έστρεψε τα βέλη του στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής, ζητάει την παραίτηση δύο υπουργών που έχουν πρωτοστατήσει στην αντιμετώπιση των εγκλημάτων που κατηγορείται η Χρυσή Αυγή και ζητά την παραίτησή τους. Έχει πάρει τη λάσπη της Χρυσής Αυγής, την έχει βάλει στον ανεμιστήρα για να οικειοποιηθεί ψηφοθηρικό όφελος, μόνο που αυτή η λάσπη θα γυρίσει απέναντί τους» είπε ο κ. Μιχελάκης και πρόσθεσε:

«Στόχος τους δεν είναι οι δύο υπουργοί, είναι η πολιτική σταθερότητα. Γιατί όσο βλέπουν ότι αυτή η χώρα πηγαίνει αργά, αλλά σταθερά, προς μία ανάκαμψη αυτό τους ενοχλεί. Γιατί γνωρίζουν ότι αν αυτός ο στόχος επιτευχθεί και η πατρίδα σταθεί στα πόδια της, τότε δεν θα έχουν κανένα πολιτικό λόγο ύπαρξης, θα γυρίσουν στο 3% που ήταν, μια μειοψηφία η οποία απλώς κάνει θόρυβο, πολιτικό θόρυβο».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε: «Το να κουβεντιάζουμε τη διαφορά της μίας ή μιάμισης μονάδας μπροστά, αποδεικνύει ότι ο λαός δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι το να υπόσχεσαι στους πάντες τα πάντα, να υπόσχεσαι το οτιδήποτε, το να σου λένε ότι εγώ θα σε φέρω στα προ κρίσης επίπεδα ζωής, ο κόσμος δεν τα πιστεύει. Εμείς κρινόμαστε ως κυβέρνηση για τα μέτρα που έχουμε πάρει, για τα αποτελέσματα που έχει φέρει η πολιτική μας και οι άλλοι κρίνονται σε αντιδιαστολή για τις υποσχέσεις τους, κανείς δεν τους πιστεύει».

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκης κατά την παρουσία του στις Σέρρες, είχε συναντήσεις και με εκπροσώπους επαγγελματοβιοτεχνών, με κύριο θέμα τις επικείμενες ρυθμίσεις για τις οφειλές προς τους δήμους.

«Ήδη έχει περάσει από την επιτροπή της Βουλής και τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα μπαίνει στην Ολομέλεια της βουλής. Ήδη η ρύθμιση που υπάρχει μέσα στο νομοσχέδιο είναι προς θετική κατεύθυνση και αύριο θα κάνουμε νομοτεχνικές βελτιώσεις. Υπάρχει μία τροπολογία του Άρη

Σπηλιωτόπουλου που έχει κατατεθεί, την οποία θα κάνω αποδεκτή και κάνει ακόμη καλύτερη τη νομοθετική ρύθμιση για τους επαγγελματίες» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Σημειώνεται ότι η νομοθετική ρύθμιση αφορά τις δόσεις που θα φτάσουν μέχρι τις εκατό, το θέμα των προσαυξήσεων, το θέμα των προστίμων και πολλά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες.

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τον Φαήλο Κρανιδιώτη