ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καψής: Απόλυτα τεκμηριωμένη η δίωξη στη Χ.Α.

Καψής: Απόλυτα τεκμηριωμένη η δίωξη στη Χ.Α.

Ο υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση μιλώντας στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του Π. Μπαλτάκου.

Στην ερώτηση αν θα πρέπει να διερευνηθούν περισσότερο όσα ακούγονται στη διάρκεια του βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας απάντησε: «Εγινε μία ποινική δίωξη στη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι είναι μία απόλυτα τεκμηριωμένη δίωξη. Εχουν βγει πάρα πολλά καινούργια πράγματα σε σχέση με τη δραστηριότητα κορυφαίων μελών της και νομίζω ότι σε αυτό η κυβέρνηση έχει δικαιωθεί πλήρως, που ξεκίνησε και έστειλε τους φακέλους στον εισαγγελέα», είπε ο κ. Καψής.

Και πρόσθεσε: «Τώρα, ο κ. Μπαλτάκος συνομιλώντας με τον Κασιδιάρη, για λόγους που δεν ξέρει, απευθύνει βαρύτατες κατηγορίες, ασφαλώς πρέπει να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν, αλλά εγώ δεν τις αποδέχομαι. Νομίζω κάθε δημοκρατικός πολίτης, δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιες ατεκμηρίωτες κατηγορίες ως πραγματικές».

Παράλληλα ο κ. Καψής ανακοίνωσε ότι έως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει παραιτηθεί από τη θέση του. «Να βάλω ένα όριο το Πάσχα να πούμε. Είναι κάποιες εκκρεμότητες και παραιτούμαι».

Διαβάστε επίσης:

Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών ο Μπαλτάκος