ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή κάθοδος Ψωμιάδη με Πολύδωρα, Ζώη, Νικολόπουλο

Κοινή κάθοδος Ψωμιάδη με Πολύδωρα, Ζώη, Νικολόπουλο

Προοπτικές να καταγράψει ισχυρή παρουσία στις επικείμενες ευρωεκλογές έχει, πλέον, η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, το κόμμα που συγκρότησαν οι Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης. Μετά το Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος προσχώρησε προ εβδομάδων, σήμερα ανακοινώνεται και η συνεργασία του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Ο πρώην Περιφερειάρχης και υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας το 2009 «Πανίκας» αναμένεται να είναι υποψήφιος με την Ένωση για την Ευρωβουλή, δίνοντας έτσι ισχυρή δυναμική στο νεοπαγές σχήμα, αφού διατηρεί μεγάλη επιρροή στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε ζητήσει να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ., ωστόσο έλαβε την απάντηση από τον κ. Κ. Μπούρα, διευθυντή του Γραφείου του Αντ. Σαμαρά, ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς εις βάρος του βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές έρευνες.

Οι κ. Πολύδωρας, Ζώης και Νικολόπουλος, από την πλευρά τους, δεν κρύβουν την ικανοποίησή του για την εξέλιξη καθώς πλέον ενισχύεται η πολιτική φαρέτρα του κόμματος.

Το αξιοπρόσεκτο, ωστόσο, είναι ότι η Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά βάλλεται από στελέχη που, τόσο κατά την εσωκομματική διαδικασία για την ηγεσία όσο και κατά την πρώτη περίοδο της Προεδρίας του, εμφανίστηκαν εκ των στενών υποστηρικτών του και επέμειναν μέχρι τέλους στην αντιμνημονιακή ρητορική, την οποία η Ν.Δ. εγκατέλειψε από τη στιγμή που αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση Παπαδήμου...

Διαβάστε επίσης:

Νικολόπουλος: Ας μην τους χαρίσουμε άλλη ευκαιρία

«Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό»: Τα πρώτα ονόματα της ευρωλίστας

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα κήρυξε ο Βύρων Πολύδωρας

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων