ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος αναζητά εργασία στο ΔΝΤ!

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος αναζητά εργασία στο ΔΝΤ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NEWSBOMB κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά αναζητά εδώ και αρκετό καιρό θέση στο ΔΝΤ ως οικονομολόγος.

Ακούγεται απίστευτο, πλην όμως είναι αληθινό και η πληροφορία έρχεται «απ’ έξω» και πιο συγκεκριμένα από αξιόπιστη πηγή που υπηρετεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών- φυσικά όχι ο Στουρνάρας- που έχει στα χέρια του νευραλγικό χαρτοφυλάκιο, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στην διεύθυνση προσωπικού του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον προκειμένου να εργαστεί στο Ταμείο ως οικονομολόγος, και πιο συγκεκριμένα στην διεύθυνση ευρωπαϊκών οικονομικών μελετών.

Η πληροφορία προέρχεται από καθ' όλα αξιόπιστη πηγή του Ταμείου που έχει άμεση επαφή με τα βιογραφικά που συχνά καταθέτουν υποψήφιοι οι οποίοι θέλουν να εργαστούν στον οργανισμό.

Το εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος φαίνεται να... ασφυκτιά στα εν Ελλάδι καθήκοντά του, και γι' αυτό δείχνει ενισχυμένο ενδιαφέρον να μεταπηδήσει σε μία... πολιτικά πιο «ασφαλή» και σίγουρα πιο... καλοπληρωμένη θέση!

Όμως η πρεμούρα του συγκεκριμένου ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου του Υπουργείου Οικονομικών προμηνύει ίσως αυτό που θα επακολουθήσει ενδεχομένως μετά τις ευρωεκλογές σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Και ποιο είναι αυτό; Αυτό που ψιθυρίζουν αρκετοί από τους γαλαζοπράσινους τεχνοκράτες που υπηρέτησαν πιστά τις οδηγίες των δανειστών μας: Την επόμενη μέρα θα ψάχνουν για δουλειά με τα κιάλια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σαμαράς ανακοινώνει το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Όνομα - έκπληξη ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Σαμαράς

Αυτά είναι τα ονόματα που «παίζουν» για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ