ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβρος ο Καμμένος κατά Ν. Δήμου και Α. Παπαδόπουλου για το Άγιο Φως

Λάβρος ο Καμμένος κατά Ν. Δήμου και Α. Παπαδόπουλου για το Άγιο Φως

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποκάλεσε «τρόφιμο των μπουζουξίδικων» τον ευρωβουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. και τόνισε ότι το Πανάγιο Φως της Ανάστασης είναι ελπίδα για τους Έλληνες. Παράλληλα τόνισε πως τόσο ο Νίκος Δήμου όσο και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επιδίδονται σε προκλήσεις κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Σφοδρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τόσο κατά του Νίκου Δήμου, όσο κατά του Ανδρέα Παπαδόπουλου αναφορικά με τις απόψεις των τελευταίων για το Άγιο Φως.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., Ανδρέα Παπαδόπουλο, «τρόφιμο των μπουζουξίδικων» και τόνισε ότι και οι δύο επιδίδονται σε προκλήσεις κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων. Να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί ο κ. Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση ισχυρίστηκε ότι συμφωνεί με το άρθρο του Νίκου Δήμου ότι δεν πρέπει να ξοδεύουμε χρήματα για την μεταφορά του φωτός από τους Αγίους Τόπους.

Μετά το άρθρο του συγγραφέα και μέλους του Ποταμιού, Νίκου Δήμου, ο οποίος έγραψε ότι «πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το δήθεν Άγιο Φως», θέση για το θέμα πήραν σήμερα τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος όμως τον «άδειασε» όσο και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ειδικά, ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο star, συμφώνησε με το Νίκο Δήμου λέγοντας:

«Επί της ουσίας θεωρώ ότι όλη αυτή η διαδικασία με το να ναυλώνεται αεροπλάνο να πηγαίνει να έρχεται άδειο και όλο αυτό να γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους, με τον στρατό στο αεροδρόμιο να το υποδέχεται, και κόστος έχει και υπερβολική διαδικασία είναι. Ιδιαίτερα σ' αυτές τις περιόδους είναι υπερβολικές όλες αυτές οι διαδικασίες».

Ολόκληρη η γραπτή ανακοίνωση του κ. Πάνου Καμμένου:

«Ο τρόφιμος των μπουζουξίδικων, ο οποίος σε καιρούς κρίσης, φτώχειας και πείνας των Ελλήνων, προκαλώντας, επιδίδεται σε λουλουδοπόλεμο, συντάσσεται με τον νεοφιλελεύθερο πολιτευτή της Δράσης και των Ποταμών Νίκο Δήμου σε προκλήσεις κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων. Για εμάς το Πανάγιο Φως της Ανάστασης είναι η ελπίδα και θα το υποδεχόμαστε με όλες τις τιμές».

Διαβάστε επίσης:

Άνθιμος: Λυπάμαι για το κατάντημα του Ν. Δήμου

Iερά Σύνοδος κατά Ν. Δήμου: Ανιστόρητος και εμπαθής!

Ευρωψηφοδέλτιο νίκης – ανατροπής από τους ΑΝΕΛ

Καμμένος: Δεν βγήκαμε στις αγορές ως ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος