ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλιμάκιο της «ΑΝΤΑΡΣIΑ» σε εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης

Κλιμάκιο της «ΑΝΤΑΡΣIΑ» σε εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης

Κλιμάκιο της Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σταμάκο επισκέφτηκε τις υπηρεσίες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τη διαλυτική κατάσταση που έφερε στο δήμο ο Καλλικράτης.


Οι κοινωνικές υπηρεσίες υποβαθμίζονται και διαλύονται ραγδαία, με σοβαρές συνέπειες στο εισόδημα και το επίπεδο ζωής του λαού της πόλης. Οι εργαζόμενοι στο δήμο καλούνται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να κάνουν τη δουλειά τους, σε ένα δήμο υποστελεχωμένο, χωρίς πόρους, εχθρικό στις κοινωνικές ανάγκες, ταγμένο σε ρόλο τοπικού κράτους, στην υλοποίηση της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και τη στήριξη της κερδοσκοπίας του κεφαλαίου.

Ο δήμαρχος Γ. Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Τζιτζικώστας είναι σταθεροί υποστηρικτές των μνημονίων και στηρίγματα της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων που τα υπηρετούν, υπό την υψηλή εποπτεία του γερμανού υφυπουργού Φούχτελ. Αυτού που εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να εγγυηθεί ότι δε θα μείνει τίποτα όρθιο από τη μνημονιακή λαίλαπα.

Η κοινωνική πλειοψηφία και τα δικαιώματά της έχουν άμεση ανάγκη την απελευθέρωση από χρέος, μνημόνιο, Καλλικράτη και ΕΕ. Μια απελευθέρωση που μόνο ο οργανωμένος αγώνας του λαού και των εργαζομένων μπορεί να κατακτήσει.