ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλέζος: Έχω εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα

Γλέζος: Έχω εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα

«Θέλω να μεταφέρω στην Ευρωβουλή όχι το πείραμα που λένε μερικοί ότι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά το ξεκίνημα που κάνει για να αποκτήσουμε μια Ευρώπη των λαών και της πραγματικής δημοκρατίας, των πολιτών και όχι μια Ευρώπη του κεφαλαίου, του χρήματος και των συμφερόντων», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μανώλης Γλέζος αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας δε στην κριτική ότι δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του, τόνισε: «Έχω αποφασίσει, για άλλους λόγους, επειδή μου απαγορεύουν να ταξιδεύω με αεροπλάνο, να πηγαίνω με καράβι, Ανκόνα ή Βενετία, με σιδηρόδρομο ή αυτοκίνητο μετά και θα εγκατασταθώ μόνιμα εκεί».

Ερωτηθείς για την απουσία του Αλ. Τσίπρα από το πρώτο ευρω-ντιμπέιτ και στην παρατήρηση ότι πρόκειται για λάθος κίνηση, ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε: «Πρώτη φορά παίρνω είδηση το γεγονός (ότι μιλάνε για λάθος κίνηση Τσίπρα). Δεν το ξέρω και όταν δεν έχω όλα τα στοιχεία, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Έχω κάποια εμπιστοσύνη στον Αλέξη. Πολλοί με κακολογούν γι' αυτό και μου λένε ότι του δίνεις μεγάλη εμπιστοσύνη.

Ναι του έχω εμπιστοσύνη. Είναι ένας νέος άνθρωπος και εγώ, χωρίς να είναι περιαυτολογία αυτό, είχα χρηματίσει σε πιο υπεύθυνες θέσεις. Του δίνω την εμπιστοσύνη μου, όταν βλέπω ότι ακολουθούν ένα σωστό δρόμο».

Διαβάστε περισσότερα:

«Γλέζος: 91 ετών στη μάχη των ευρωεκλογών»

Γλέζος: Αν η διαφορά με τη ΝΔ είναι μεγάλη, θα πάμε σε εθνικές εκλογές

Γλέζος: Γιατί είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής στα 92 μου χρόνια