ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αισιόδοξος ο Σκορδάς για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Αισιόδοξος ο Σκορδάς για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Την πεποίθησή του ότι «η επιτυχημένη εφαρμογή της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, θα επιβεβαιωθεί και την προσεχή Κυριακή» δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθ. Σκορδάς.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Κυριακή, 4 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/13, καθώς αρχίζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Μαΐου.

Με αφορμή την έναρξη της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας Αθανάσιος Σκορδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επιτυχημένη εφαρμογή της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί και την προσεχή Κυριακή. Πιστεύω ότι και σε αυτή την περίπτωση, οι καταστηματάρχες θα δουν την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου ως ευκαιρία, προκειμένου να ενδυναμώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, μέσα από την προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Ο εμπορικός κόσμος, με την αντοχή που επέδειξε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, επιβεβαιώνει το ρόλο του ως σημαντικού συντελεστή ανάπτυξης και προόδου της ελληνικής οικονομίας. Η Κυριακή 4 Μαΐου θα είναι μια ακόμα απόδειξη γι αυτό».