ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς Κασσή - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Άγριος καυγάς Κασσή - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη την ώρα που μιλούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κασσής σε μια αποστροφή του λόγου του της είπε: «Εσείς ηρεμήστε και πηγαίνετε να εισπράξετε κανένα βοήθημα»… Η φράση αυτή ήταν αρκετή για να γίνει η Βουλή… ροντέο!

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον κ. Κασσή να ανακαλέσει όσα είπε, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να της απαντά: «Ανεβείτε και πάνω στα καθίσματα…. Έλεος Θεέ μου», συνέχισε.

Η ένταση συνεχίστηκε με την κυρία Κωνσταντοπούλου να επικρίνει τον αντιπρόεδρο της βουλής Γιάννη Δριβελέγκα που δεν της έδινε το λόγο και δεν ανακαλούσε στην τάξη τον κ. Κασσή χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συκοφάντη.

«Δεν ανακαλώ τίποτα», απάντησε ο κ. Κασσής, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να συνεχίζει να αντιδρά, τονίζοντας ότι είναι συνυπεύθυνος και ο κ. Δριβελέγκας.

«Καθίστε κάτω, δεν έχετε το λόγο» της είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής.

«Είστε σοβαρός;» του απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Δριβελέγκας κάλεσε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, να παρέμβει ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να επαναφέρει την τάξη, λέγοντας ότι δεν έχει ξαναδεί αυτό το πράγμα 15 χρόνια στη βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Χρυσοχοΐδη για τις ψηφιακές συχνότητες