ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Θα αντέξει η κυβέρνηση

Μιχελάκης: Θα αντέξει η κυβέρνηση

Την άποψη ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έχουν στόχο την κυβερνητική σταθερότητα εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια απόκλιση. Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι κάποιος από τους δύο αρχηγούς δεν έχει στην ατζέντα του την πολιτική σταθερότητα» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, αναφερόμενος στο δίλημμα που θέτει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για τα ποσοστά και την επίδοση της «Ελιάς».

Ο κ. Μιχελάκης πρόσθεσε πως «είναι πρωταρχικό, όχι μόνο για τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η πολιτική σταθερότητα, αλλά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και την κοινωνία».

Επίσης, ανέφερε: «Στις στρατηγικές των κομμάτων καθένας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του και στόχος όλων είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ηρεμία και η χώρα να πηγαίνει καλά. Εκεί κάνει καθένας την κριτική του προς τον πολιτικό του αντίπαλο, ως προς τον στόχο της πολιτικής σταθερότητας... Θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα αντέξει. Δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα... Οι εκλογές αυτές είναι για να εκλέξουμε εθνικούς αντιπροσώπους και να βγάλουμε κυβέρνηση;».

Διαβάστε επίσης:

«Λουδοβίκος»… ο Βενιζέλος