ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2%

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2%

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται και στην παράσταση νίκης ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έχει προβάδισμα ο Α. Σαμαράς, σύμφωνα με έρευνα τηςPulse RC

Προβάδισμα δύο μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το τέταρτο μέρος της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse RC για τις ευρωεκλογές, που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Το Ποντίκι.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται και στην παράσταση νίκης ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έχει προβάδισμα ο Α. Σαμαράς.

Αναλυτικά, τα στοιχεία της δημοσκόπησης έχουν ως εξής:

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό 23,5%, η ΝΔ 21,5% και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 8,5%, Ελιά 7,5%, Το Ποτάμι 7,5%, ΚΚΕ 6,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, ΔΗΜΑΡ 2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2% και ΛΑΟΣ 1%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει σταθερός στο 32% και προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, παρότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τις προτιμήσεις προς αυτόν στο 25% (από 24%).

Τέλος, στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μια ποσοστιαία μονάδα και ανεβαίνει στο 46% αυξάνοντας τη διαφορά του από τη ΝΔ, η οποία παραμένει σταθερή στο 39%.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014 -Νέα δημοσκόπηση: Με 4% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2014 - Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα της ΝΔ

Ευρωεκλογές 2014: Οριακό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση

Ευρωεκλογές 2014: Η εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις

Πού ψηφίζω - Μάθε από το newsbomb.gr πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2014

Εκλογές 2014: Πού ψηφίζω, πώς ψηφίζω