ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014-Μπέος: Θα πεθάνω για πάρτι σας – Όλα για τον Βόλο και όχι για την καρέκλα

Εκλογές 2014-Μπέος: Θα πεθάνω για πάρτι σας – Όλα για τον Βόλο και όχι για την καρέκλα

Το μήνυμα του νέου δημάρχου Βόλου ήταν ξεκάθαρο: Θα δουλέψουμε για όλο τον Βόλο – Για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες β' διαλογής»

O Αχιλλέας Μπέος είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος δήμαρχος της πόλης. Αφού αποθεώθηκε από τους πολίτες του Βόλου που τον στήριξαν, ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για την προσβλητική επίθεση που δέχτηκε από τους αντιπάλους του.

Ο Αχιλλέας Μπέος που είχε γίνει φαβορί μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, κατάφερε να κερδίσει με ποσοστό 53,13% τον αντίπαλό του Πατσιαντά Μαργαρίτη που έλαβε 46,87%.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως νέος Δημάρχος Βόλου, ο κ. Αχίλεας Μπέος, αφού πρώτα ευχαρίστησε το συγκεντρωμένο πλήθος και την πλειοψηφία του Βολιώτικου λαού, απάντησε σε προηγούμενες δηλώσεις του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά και υποσχέθηκε να μην παραλάβει τίποτα, αν δεν γίνει έλεγχος, αφού, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται».

Τα έβαλε με το σύστημα που όπως ο ίδιος είπε «τον έστειλε στην φυλακή πριν από τρία χρόνια». «Αυτό το σύστημα το νικήσαμε» τόνισε ο κ. Μπέος.

Ο κ. Αχιλλέας Μπέος γνώρισε την απόλυτη αποθέωση όταν είπε: «θα παλέψω για πάρτι σας και μόνο. Για να μειώσουμε τα κοινόχρηστα, τους φόρους, το ρεύμα, το νερό και όχι να σας φορολογήσουμε όπως έκαναν οι άλλοι που τα έτρωγαν 40 χρόνια τώρα»

Όπως θα δείτε στο βίντεο του e-volos.gr, οι οπαδοί του δεν σταματούσαν να φωνάζουν συνθήματα και στο 2ο λεπτό του βίντεο τον ακούμε να λέει: «Δεν αισθάνομαι Ρουβάς, είμαι ένας από εσάς».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014-Κηφισιά: Καταγγελία για βίαιη επίθεση της Χ.Α εναντίον ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εκλογές 2014-Μύκονος: Αυτός είναι ο νεότερος δήμαρχος που κέρδισε στις εκλογές

Δεν κρατιέται ο «Μητρογκολ»: Σε τρομερή κατάσταση ο Έλληνας στράικερ

«Μάχη» για τα ελληνικά χρώματα: Σε 2 Ολυμπιάδες «κατεβαίνει» ο Αθηναγόρας

Θα… ψηθούμε σήμερα και αύριο: Στους 30 σκαρφαλώνει ο υδράργυρος

Κως: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 52χρονος Πακιστανός που βίασε 10χρονο κοριτσάκι

Αποτελέσματα εκλογών 2014: «Αγγίζει» τις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ