ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί από την Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ. ο Βασίλης Καπερνάρος

Αποχωρεί από την Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ. ο Βασίλης Καπερνάρος

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής,

ο μέχρι σήμερα βουλευτής τους και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, Βασίλης Καπερνάρος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καπερνάρος αναφέρει:

«Σήμερα με επιστολή μου προς τον πρόεδρο της βουλής γνωστοποίησα την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τους λόγους, ειδικούς και γενικούς, που με οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, τους ανέλυσα και τους αιτιολόγησα κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ξεκαθαρίζω ότι οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου δεν εμπεριέχουν, ούτε σαν σκέψη, την συνεργασία μου με άλλο κόμμα. Παιχνίδια κάτω από το τραπέζι δεν έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω τώρα, άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη μαραθώνια συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, όπου αναλύθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και διήρκησε σχεδόν 4 ώρες προανήγγειλε αναδιοργάνωση του κόμματος σε όλα τα επίπεδα.

Κοινός παρονομαστής των τοποθετήσεων όλων των στελεχών ήταν «η αδυναμία της οργάνωσης του κόμματος», ενώ τα μέλη του Ε.Γ. ανέφεραν περιστατικά όπου ήταν κραυγαλέα η έλλειψη οργανωτικής δομής σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Προανήγγειλε αναδιοργάνωση των ΑΝΕΛ