ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λυκούδης: Να μείνει ο Κουβέλης αν ηγηθεί πλήρους αναπροσανατολισμού της ΔΗΜΑΡ

Λυκούδης: Να μείνει ο Κουβέλης αν ηγηθεί πλήρους αναπροσανατολισμού της ΔΗΜΑΡ

Ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, δήλωσε ότι η ΔΗΜΑΡ κατέρρευσε γιατί όλο το τελευταίο διάστημα ακολούθησε αποτυχημένες πολιτικές

Ο κ. Λυκούδης κάλεσε σε πλήρη αναπροσανατολισμό του κόμματος με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της Κεντροαριστεράς», ενώ σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ηγηθεί σε αυτή την αλλαγή πολιτικής.

Δεν απέρριψε παράλληλα μια μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης Κεντροαριστεράς». «Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.

«Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να προσπαθήσει να συμβάλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον Μάρτιο του 2015.

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΑΡ: «Όχι» στην παραίτηση Κουβέλη από τα όργανα του κόμματος


Read more: https://www.newsbomb.gr/chrhma/story/453210/dnt-pros-ee-prepei-na-elafrynete-to-elliniko-hreos#ixzz33GofRtmu


Read more: https://www.newsbomb.gr/chrhma/story/453297/dnt-oi-ellinikes-arhes-ehoyn-simeiosei-simantiki-proodo#ixzz33GnoMey9

Ρoή Ειδήσεων