ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡ: «Όχι» στην παραίτηση Κουβέλη από τα όργανα του κόμματος

ΔΗΜΑΡ: «Όχι» στην παραίτηση Κουβέλη από τα όργανα του κόμματος

Αντίθετη βρίσκει τόσο την Εκτελεστική Επιτροπή, όσο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, η υποβολή παραίτησης του Φώτη Κουβέλη, όπως γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης, μετά τη σημερινή (30/05) συνεδρίασή τους.

Σε αυτή αποτιμήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ συζητήθηκαν τα αίτια της εκλογικής ήττας και διατυπώθηκαν θέσεις για το μέλλον του κόμματος, οι οποίες θα συζητηθούν αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά:

«Συνεδρίασαν σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς και η Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αποτιμήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν τα αίτια της εκλογικής ήττας και διατυπώθηκαν θέσεις για το μέλλον του κόμματος, οι οποίες θα συζητηθούν αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά με την υποβολή παραίτησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη, υπογραμμίσθηκε ότι αυτή δεν βρίσκει σύμφωνη την Εκτελεστική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ».

Διαβάστε ακόμα:

Φ. Κουβέλης: Παραίτηση την... άλλη εβδομάδα