ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Καπερνάρος: Θα ψηφίσω Πρόεδρο ανάλογα με το πρόσωπο

Β. Καπερνάρος: Θα ψηφίσω Πρόεδρο ανάλογα με το πρόσωπο

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015 άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, πρώην στέλεχος των Ανξερτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Κυριακής, ότι η απόφασή του θα επηρεαστεί από τα πρόσωπα τα οποία θα προταθούν για την θέση του ύπατου άρχοντος της χώρας, τη συγκυρία, δηλαδή το αντίκτυπο που θα έχει το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την πορεία της χώρας, ενώ πρόσθεσε ότι θα συμβουλευτεί και τους ψηφοφόρους του, προσπαθώντας να μεταφέρει την δική τους θέση και άποψη για το θέμα εντός της Βουλής.

Νωρίτερα το πρωί, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είχε καλέσει βουλευτές οι οποίοι εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ να μην παραβιάσουν την λαϊκή εντολή την οποία έχουν λάβει και να μην ψηφίσουν υπέρ προεδρικού υποψηφίου.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό ώστε να διατηρηθεί έμμεσα η συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο κ. Καμμένος, απαντώντας στον Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος τον είχε καλέσει να τοποθετηθεί εν όψει της προεδρικής εκλογής.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Προανήγγειλε αναδιοργάνωση των ΑΝΕΛ