ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρκογιαννάκης για καταγγελίες Παππά: Δεν ήμουν ποτέ ανεπάγγελτος

Μαρκογιαννάκης για καταγγελίες Παππά: Δεν ήμουν ποτέ ανεπάγγελτος

«Αυτοί είστε, άθλιοι» είπε ο Χρήστος Παππάς χθες κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια και στο τέλος της ομιλίας του έστρεψε τα βέλη του στον προεδρεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε σε ένα διάλογο του γνωστού ποινικολόγου και αδερφού του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος υπερασπιζόταν έναν κατηγορούμενο.

Ο Χρήστος Παππάς είπε στο κοινοβούλιο ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπερασπίστηκε έναν εγκληματία για «το μεροκάματο» και στο τέλος τον αποκάλεσε «άθλιο».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Δεν ήμουν ποτέ ανεπάγγελτος. Η δουλειά μου είναι να υπερασπίζομαι τους κατηγορουμένους. Αυτό έχω σπουδάσει και αυτό κάνω. Δικηγόρος καλός είναι αυτός που σέβεται το δικαστήριο, δε συμμετέχει σε παραδικαστικά και κάνει τη δουλειά του όπως επιτάσσει το Σύνταγμα» είπε.

Πάντως, ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε και στο ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής λέγοντας ότι δεν είναι αρμόδιο το προεδρείο της Βουλής να μιλήσει για το γιατί έκλεισε η κυβέρνηση, αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισαν άρον άρον τις εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής