ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση κατά Καμμένου από πρώην βουλευτή του!

Μήνυση κατά Καμμένου από πρώην βουλευτή του!

«Δεν άντεχα άλλο να μου λέει ο Καμμένος ότι πάω γονυπετής στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού της Νέας Δημοκρατίας και παρακαλάω το Σαμαρά να με πάρει στο κόμμα του και δεν άντεχα να μου λέει ο Καμμένος ότι εξευτελίζω το σώμα των αξιωματικών».


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Με αυτή τη δήλωση στο newsbomb.gr, ο ανεξάρτητος βουλευτής της Πάτρας Γιώργος Νταβρής (προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες) μας ανήγγειλε ότι σήμερα το πρωί υπέβαλε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με δόλο.

Ο «πόλεμος» Καμμένου-Νταβρή ξεκίνησε πριν δυόμιση μήνες περίπου, όταν στο site των ΑΝΕΛ, μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Νταβρή, αναρτήθηκε σχόλιο-δήλωση Καμμένου ότι ο πρώην βουλευτής του πάει γονατιστός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρου Συγγρού και εκλιπαρεί την ηγεσία της να τον εντάξει στη δύναμη της ΝΔ. Παράλληλα, στην ίδια ανάρτηση αναγράφεται ότι ο Γ. Νταβρής (τέως υποπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας) εξευτελίζει το σώμα των Ελλήνων αξιωματικών με τη συμπεριφορά του.

«Του ζήτησα πολλές φορές του Καμμένου να ανακαλέσει και να κατεβάσει αυτή την ανάρτηση από το site του κόμματός του, αλλά ούτε απάντηση δεν πήρα. Τώρα θα τον καθίσω στο σκαμνί του κατηγορούμενου, για να μου αποδείξει αν εγώ και πότε πήγα στα γραφεία της ΝΔ ή με ποιον τρόπο εξευτελίζω τους Έλληνες αξιωματικούς» λέει ο κ. Νταβρής στο newsbomb.gr.

Μοναδική περίπτωση να ανακαλέσει τη μήνυσή του ο κ. Νταβρής είναι, όπως δηλώνει, να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε επίσης:

Το χρέος φέρνει... πρόωρες εκλογές

Κουίκ: Ανασχηματισμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Σημίτη που όρκισε η ΝΔ