ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιπιλή κατά Λοβέρδου: Από αλλού μας ήρθε ο λαϊκισμός

Πιπιλή κατά Λοβέρδου: Από αλλού μας ήρθε ο λαϊκισμός

Βολές εναντίον του νέου υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή του θέμα που έχει προκύψει με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 η κ. Πιπιλή κατηγόρησε τον κ. Λοβέρδο για λαϊκισμό και για πολιτικό στίγμα «που είναι παντελώς αντίθετο με το αίτημα του κόσμου για μεταρρυθμίσεις και κυρίως με την εμμονή των βουλευτών που στηρίξαμε ό,τι στηρίξαμε με προσωπικό και πολιτικό κόστος».

«Από την πρώτη μέρα που έγινε ο ανασχηματισμός έκανα δημοσίως δηλώσεις και είπα τα εξής, στα οποία δεν κάνω πίσω: 'Ξεχάστε το λαϊκισμό και την ψηφοθηρία, -απευθυνόμενη σε ορισμένους υπουργούς-, ξεχάστε τα πισωγυρίσματα. Οι βουλευτές που στηρίξαμε τις μεταρρυθμίσεις θα δώσουμε ακόμη πιο σκληρό αγώνα να εφαρμοστούν. Νομίζω είμαι σαφής».

Σε ερώτηση εάν το μήνυμα αυτό αφορά και τον κ. Λοβέρδο, η κ. Πιπιλή απάντησε: «Τον οποιονδήποτε. Και για να ελαφρύνουμε τη συζήτηση -μιλώ περισσότερο με την δημοσιογραφική μου εμπειρία- θα πω: Από αλλού περιμέναμε τον λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Με ρεζίλεψες! - Σαμαράς: Όχι! Εσύ με ρεζίλεψες με τις διαρροές