ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο μαραθώνιος πρωϊνός καφές των τριών του ΠΑΣΟΚ

Ο μαραθώνιος πρωϊνός καφές των τριών του ΠΑΣΟΚ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν καλοκαιριάτικα. Πριν από τις εννέα σήμερα το πρωί συναντήθηκαν στο καφέ απέναντι από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης τρία κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να… «ζυμωθούν».

Η κ. Τόνια Αντωνίου, ο κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος και οκ. Στέλιος Αγγελούδης πήγαν να απολαύσουν στη σκιά της Ακρόπολης τον πρωϊνό καφέ τους αλλά τελικά δεν ήταν μόνοι. Όπως πληροφορηθήκαμε και επιβεβαιώσαμε από απολύτως έγκυρη πηγή, αυτά τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν ορίσει ραντεβού με διαφορά δέκα – δεκαπέντε λεπτών μεταξύ τους με πρόσωπα και αντιπροσωπείες της κομματικής βάσης που περνούσαν, συζητούσαν και αποχωρούσαν.

Κάποιοι περίμεναν να δουν μαζί με τους κ.κ. Αντωνίου, Ζαφειρόπουλο και Αγγελούδη να βρίσκονται η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αλλά και ο κ. Γιάννης Δατσέρης. Ωστόσο, απουσίαζαν και οι δύο. Ακούστηκαν πολλά σενάρια για τη σημερινή ζύμωση.

Από το γεγονός ότι κάποιοι μέσα στο Κίνημα ετοιμάζονται για νέες εσωκομματικές περιπέτειες ως την εκτίμηση ότι βολιδοσκοπείται το πεδίο για τις νέες περιπέτειες της «Ελιάς» στον αγώνα για την ανακατάληψη της Κεντροαριστεράς.

Το καλύτερο σχόλιο πάντως, το έδωσε πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Αν δεις ανάλογες κινήσεις από τους «κηπουρούς» του ΓΑΠ ή από τα «εξαπτέρυγα» του Σημίτη, ετοιμάσου για ρεπορτάζ εσωστρέφειας και αποπροσανατολισμού με θύματα σε ΔΗΜΑΡ αλλά και σε ΣΥΡΙΖΑ…».

Τα προμηνύματα με όσα συμβαίνουν σχετικά τη «μικρή ΔΕΗ» είναι μια πρώτη καλή αρχή σκέψης.