ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Μακρή: Οι καναλάρχες κλέβουν ρεύμα για τα κανάλια τους

Ρ. Μακρή: Οι καναλάρχες κλέβουν ρεύμα για τα κανάλια τους

«Επιστρατεύουν τους εργαζόμενους για να μπορούν οι καναλάρχες να κλέβουν ρεύμα χωρίς αγωνία», δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, για την επιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Η Ραχήλ Μακρή αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η κυβέρνηση αποδεικνύει την δέσμευση της στα διατάγματα και τις πρακτικές καθεστώτων που έχουν διχάσει, ληστέψει και καταδυναστεύσει την Ελληνική κοινωνία. Γυρίζοντας το χρόνο δεκαετίες πίσω επιστρατεύει, απειλεί με απολύσεις και λοιδορεί τη νοημοσύνη των πολιτών.

Η κυβέρνηση που δεν σέβεται τις αποφάσεις επαναπρόσληψης των καθαριστριών, μιλά για σεβασμό.

Η κυβέρνηση που πουλά περιουσία εκατομμυρίων για φραγκοδίφραγκα, κατηγορεί τους εργαζόμενους για κακοδιαχείριση εταιρειών, που η ίδια διοικεί.

Η κυβέρνηση που νοικιάζει εξοπλισμούς εκατομμυρίων από ιδιώτες στα νησιά, ενώ γνωρίζει ότι είναι άχρηστοι και βυθίζει την Σαντορίνη εβδομάδες στο σκοτάδι, ανησυχεί για τον τουρισμό.

Η ουσία είναι ότι οι εραστές των σκοτεινών χρόνων του απολυταρχισμού, σε συνεργασία με την μικρή μνήμη των πασόκων, που πριν από χρόνια προσέφεραν κακή θεατρινίστικη παράσταση με προτάσεις κατάργησης των χουντικών διαδικασιών, για άλλη μια φορά νοιώθει ότι απειλούνται τα συμφέροντα των αφεντικών της.

Ως βουλευτής του νομού Κοζάνης και εκπρόσωπος κάθε Έλληνα πολίτη θα αγωνιστώ για να μείνει η περιουσία κρατική.

Θα αγωνιστώ να φύγουν τα τρωκτικά που τρώνε τη σάρκα της ΔΕΗ και κάθε δημόσιας επιχείρησης.

Θα αγωνιστώ για φτηνό ρεύμα σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Θα πολεμήσω αυτούς που θέλουν να πάρουν τη ΔΕΗ, ενώ κλέβουν ρεύμα για τα κανάλια τους».

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καυγάς βουλευτών στον ΑΝΤ1 - Σε απόγνωση ο Παπαδάκης (vid)