ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Μόνο αν θέλει η κυβέρνηση μπορεί να ανοίξει η Ολομέλεια

Βούλτεψη: Μόνο αν θέλει η κυβέρνηση μπορεί να ανοίξει η Ολομέλεια

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος με αφορμή την πρότασή του για δημοψήφισμα στο θέμα της μικρής ΔΕΗ.

Η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «Ο Τσίπρας το κάνει για προσωπικούς λόγους και αμφισβητείται στο εσωτερικό του κόμματος» και τόνισε ότι «Το θέμα είναι τεχνικό για να περάσουν το καλοκαίρι τους. Κάνουν φασαρία για να ακουστούν», είπε χαρακτηριστικά αφού, όπως συμπλήρωσε, το αποτέλεσμα των προτάσεων θα είναι απορριπτικό, δεδομένου ότι δεν θα συμπληρωθούν οι 180 υπογραφές.

Αναφερόμενη στις θέσεις του προέδρου της Βουλής, η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις πρέπει να είναι ομοειδείς για να ανοίξει η Ολομέλεια. Και πρόσθεσε: «Μόνο αν θέλει η κυβέρνηση μπορεί να ανοίξει η Ολομέλεια».

Πάντως, στο γιατί δεν ανοίγει η Ολομέλεια, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν θέλουμε να νικήσουμε για τρίτη φορά τον κ. Τσίπρα μέσα στο καλοκαίρι» και επανέλαβε παλαιότερες δηλώσεις της ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει το Βελουχιώτη, καλεί σε παλλαϊκό κίνημα και στη συνέχεια εξαφανίζεται.

Διαβάστε επίσης: Παπαδημούλης: Η επιχειρηματολογία Σαμαρά δεν πείθει ούτε τον πρόεδρο της Βουλής