ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρανιδιώτης: Στο τέλος ποιοι θα μας ψηφίσουν; Οι εξωγήινοι;

Κρανιδιώτης: Στο τέλος ποιοι θα μας ψηφίσουν; Οι εξωγήινοι;

Κριτική στην κυβέρνηση για τη ρήξη, όπως είπε, με τις περισσότερες κοινωνικές ομάδες, άσκησε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο κ. Κρανιδιώτης μιλώντας στον Real σημείωσε ότι «κομμάτι-κομμάτι μαλώνουμε σχεδόν με όλη την κοινωνία. Γιατροί, φαρμακοποιοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, συνταξιούχοι» και αναρωτήθηκε με νόημα «στο τέλος ποιοι θα μας ψηφίσουν; Οι εξωγήινοι;»

Αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «υπάρχουν όρια και πρέπει να τα θέσουμε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι» σημειώνοντας παράλληλα ότι ο εναγκαλισμός με το ΠΑΣΟΚ «είναι κάτι στο οποίο μας οδήγησε το εκλογικό αποτέλεσμα. Κάναμε διπλές εκλογές και ο λαός υπέδειξε συγκυβέρνηση. Δεν μπορούσαμε να συγκυβερνήσουμε με κάποιον άλλον, συγκυβερνούμε με αυτούς».

Στην ερώτηση για το πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. απάντησε: «Ο λαός της χώρας αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να γίνουν πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές σε όλα τα θέματα στα οποία έχει αποδειχθεί ότι το πρόγραμμα αν θέλετε κάνει κακό».

Διαβάστε επίσης:

Πώς έμαθε ο Σαμαράς για τη σύλληψη του Μαζιώτη