ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόμσεν: Πείτε στους υπουργούς να μη λένε βλακείες

Τόμσεν: Πείτε στους υπουργούς να μη λένε βλακείες

Ένας απίστευτος διάλογος εκτυλίχθηκε στο υπουργείο οικονομικών κατά την πρόσφατη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα.

Όλα έδειχναν ότι η συνάντηση της Τρίτης στο υπουργείο οικονομικών θα κυλούσε ομαλά ωστόσο η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά.

Ο υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης έλεγε στους τροικανούς ότι θα πρέπει να είναι σύντομοι στις επισκέψεις τους και ότι η νέα επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών δεν πρέπει να κρατήσει πάνω από 15 μέρες.

«Πρέπει η επίσκεψη σας να ολοκληρωθεί σε 15 μέρες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι» τους είπε ο υπουργός σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο ο Πολ Τόμσεν φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε η τρόικα με τον Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε συμβεί όλες τις προηγούμενες φορές.

Μάλιστα κάποια στιγμή, στη συνάντηση που ήταν παρόντες εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, η Σοφία Βούλτεψη και ο Σταύρος Παπασταύρου ο κ. Τόμσεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του και είπε: «Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες» αναφερόμενος στα σενάρια για φοροελαφρύνσεις.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και αιφνιδιάστηκαν. «Εμείς δε λέμε βλακείες, εσείς τις λέτε» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον κ. Παπασταύρου και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μέρκελ σε Σαμαρά: Είτε εσείς, είτε ο Τσίπρας, η πολιτική θα είναι ίδια!