ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βιβλίο του Στ. Θεοδωράκη για το κόμμα του (pics)

Το βιβλίο του Στ. Θεοδωράκη για το κόμμα του (pics)

«Μήπως είσαι Ποτάμι;»

Στις 36 έγχρωμες σελίδες που διανέμεται δωρεάν ο επικεφαλής του Ποταμιού και οι συνεργάτες του δίνουν τις πρώτες απαντήσεις ενόψει της παρουσίας του κυβερνητικού προγράμματος το υ κόμματος που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Σεπτεμβρίου.

Στο βιβλίο με τίτλο «Μήπως είσαι Ποτάμι;» γίνεται και μια σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων στιγμών του κόμματος με αφετηρία την 26η Φεβρουαρίου. Ξεχωριστή θέση στις 36 σελίδες έχει το μεγάλο ευχαριστώ προς τους 377.483 ψηφοφόρους που επέλεξαν το Ποτάμι στις ευρωεκλογές του Μαΐου επιτρέποντας του να εκλέξει δύο ευρωβουλευτές.

Με πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του κόμματος, τις απόψεις των δύο εκπροσώπων του κόμματος στις Βρυξέλλες, Λεωνίδα Κύρκου και Γιώργου Γραμματικάκη, αλλά και των δημάρχων των δύο μεγάλων πόλεων - Αθήνας και Θεσσαλονίκης - που τάχθηκαν στο πλευρό της πρσπάθειας του Σταύρου Θεοδωράκη στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρόγευση των όσων θα παρουσιαστούν σε περίπου 1,5 μήνα.