ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ – 3η Σεπτέμβρη: Παρόντες Βενιζέλος, Σημίτης και Γιώργος

ΠΑΣΟΚ – 3η Σεπτέμβρη: Παρόντες Βενιζέλος, Σημίτης και Γιώργος

Στα εγκαίνια της έκθεσης "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή" που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο και τα οποία θα πραγματοποιηθούν με ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από τις απαραίτητες συνεννοήσεις που έγιναν, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γνωστοποιούσαν νωρίτερα οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην απαντητική ηλεκτρονική του επιστολή προς εκείνη που του είχε αποστείλει ο κ. Βενιζέλος προσκαλώντας τον στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη, ο κ. Παπανδρέου του απηύθυνε εκ μέρους του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου πρόσκληση να παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης του Ιδρύματος.

Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ανέφεραν ότι ο κ. Βενιζέλος θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης και θα απευθύνει χαιρετισμό και συμπλήρωναν ότι με αυτό το δεδομένο θα γίνει πρόταση και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ο οποίος επίσης είχε ήδη προσκληθεί να παραβρεθεί στα εγκαίνια, να απευθύνει κι εκείνος χαιρετισμό, εφόσον το επιθυμεί.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, το παρών στην «επίσημη» εκδήλωση του Κινήματος.θα δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης.