ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρών ο Καραμανλής στην ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

Παρών ο Καραμανλής στην ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

Πώς έλαβε την απόφαση ο πρώην πρωθυπουργός

Στην τελετή εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και στην ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που θα ακολουθήσει, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης, θα παραστεί π πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Πέρυσι και πρόπερσι ο κ. Καραμανλής δεν είχε ανέβει στη Θεσσαλονίκη, καθώς άλλωστε τα εγκαίνια και η ομιλία του πρωθυπουργού είχαν πραγματοποιηθεί σε πολύ πιο χαμηλούς τόνους, στη μόλις 250 θέσεων αίθουσα Corona της ΔΕΘ.

Δεδομένου όμως ότι εφέτος ο κ. Σαμαράς “επιστρέφει” στο Βελλίδειο, σε μία κίνηση συμβολική με στόχο να σηματοδοτήσει μία νέα δυναμική, ο πρώην πρωθυπουργός ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ομιλία. Πέραν αυτού όμως, δεν υπάρχει κάποια κατ ιδίαν συνάντηση στο πρόγραμμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής στη συμπρωτεύουσα και όπως είναι φυσικό δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα του ζητούν να αναλάβει δράση.

Όσοι πάντως περιμένουν πότε θα μιλήσει δημοσίως ο κ.Καραμανλής, μάλλον θα περιμένουν πολύ ακόμη, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν σκοπεύει, τουλάχιστον προς το παρόν, να πάρει πρωτοβουλίες. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αφήνει να διαρρέονται οι προθέσεις του όπως και όποτε ο ίδιος επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης:

Οι εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ