ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφαγή» στο ΠΑΣΟΚ: Νέα «καρφιά» Χρυσοχοΐδη για Βενιζέλο

«Σφαγή» στο ΠΑΣΟΚ: Νέα «καρφιά» Χρυσοχοΐδη για Βενιζέλο

Έκτακτο αναγεννητικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε επιτακτικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως επιβεβλημένο, όπως και μια νέα προγραμματική συμφωνία.

«Δεν είμαστε ουρά κανενός, τσόντα, παρακολούθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χωρίς καμία διάθεση να θάψει το τσεκούρι του πολέμου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια της πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να κατηγορήσει την ηγεσία του κόμματος για έλλειψη δημοκρατικότητας, ενώ πρόσθεσε ότι «πρώτη φορά δεν υπάρχουν όργανα την παράταξη», διερωτώμενος «πού ακούγεται η άποψη του καθενός».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ξεκίνησε κι άλλος κατήφορος του ΠΑΣΟΚ, καθώς «εμφανίστηκε πίσω από το Ποτάμι». «Αυτή είναι η δικαίωση του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ερωτηθείς σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ. Βενιζέλο με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή, ανέφερε ότι «εγώ δεν τσακώνομαι προσωπικά με κανέναν και για τίποτα, απλά προσπαθώ να πω τι νομίζω ότι χρειάζεται για να κάνει η χώρα μια καινούρια αρχή».
Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «χρειάζεται εθνική συνεννόηση, τόλμη για τις αλλαγές, ριζοσπαστικό μέτρο και δικαιοσύνη». «Χρειάζεται όμως και η προσωπική στάση της πολιτικής, των πολιτικών, πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, σεμνότητα και συναίσθηση για το τι περνάει σήμερα ο κόσμος», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Βενίζελος: Δριμεία επίθεση σε Τσίπρα