ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Αδικαιολόγητη και προσβλητική η απουσία Σαμαρά

Σκουρλέτης: Αδικαιολόγητη και προσβλητική η απουσία Σαμαρά

«Αδικαιολόγητη και προσβλητική» για τη Βουλή, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης την απουσία του πρωθυπουργού (σ.σ ο Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται σε έκτακτη σύνοδο της ΕΕ) από την έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, που έχει ζητήσει η κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης» τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος θα μιλήσει στη Βουλή, αντικαθιστώντας τον πρωθυπουργό.

Αναφορικά, εξάλλου, με το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι κινείται στη γνωστή λογική της κυβέρνησης και διαψεύδει τις διαβεβαιώσεις του Αντ. Σαμαρά περί χαλάρωσης των μέτρων λιτότητας και περί ελαφρύνσεων. «Είναι ένας προϋπολογισμός στον αέρα και σε μεγάλο βαθμό πλαστός, γιατί δεν θα κληθεί να τον εφαρμόσει ο κ. Σαμαράς, αλλά άλλος πρωθυπουργός» συμπλήρωσε.

Ο Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαίωσε εμμέσως την απόφαση η οποία φαίνεται πως έχει ληφθεί από την Κουμουνδούρου να μην εμφανίζονται τα στελέχη του κόμματος στις ίδιες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Είπε δε πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανήκει σε αυτούς «που δεν έχουν όρια».

Διαβάστε επίσης:

Ψήφος εμπιστοσύνης εν μέσω πολύ δύσκολων συγκυριών για την κυβέρνηση