ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοβελώνη: Ζητούν παράταση ζωής, πριν το αναπόφευκτο τέλος

Μ. Χρυσοβελώνη: Ζητούν παράταση ζωής, πριν το αναπόφευκτο τέλος

Σχολιάζοντας τη κυβερνητική φημολογία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από βουλευτές που τέθηκαν εκτός κομμάτων της αντιπολίτευσης, η αναπλ. Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

«Κατά τους τελευταίους μήνες είδαμε βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην ΚΚΕ, να απομακρύνονται από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, είτε επιδεικνύοντας παράξενες συμπεριφορές είτε χωρίς να έχουν προηγηθεί πολιτικές διαφωνίες.

Την στιγμή των ηρωικών ή μη εξόδων, δεν ήταν φανερό το πολιτικό ζητούμενο.

Σήμερα όμως, καθώς βρισκόμαστε κοντά πια στις εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Τα ακατανόητα γίνονται πλέον κατανοητά.

Και τι δεν ακούσαμε τον τελευταίο καιρό! Είδαμε βουλευτή να οδηγείται σε ανεξαρτητοποίηση μετά από αφόρητες πιέσεις γνωστού εντύπου της διαπλοκής που αφορούσαν την προσωπική της ζωή. Είδαμε βουλευτές –
και συζύγους τους δημοσίους υπαλλήλους - να ελέγχονται μέσω των καναλιών από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την νομιμότητα των διορισμών τους.

Είδαμε από βουλευτές - ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι τις οικογένειες τους να δέχονται επανειλημμένα επισκέψεις του ΣΔΟΕ προκειμένου να τους κόψει εξωφρενικά πρόστιμα…

Όλα αυτά έγιναν, αλλά δυστυχώς για τον κ. Σαμαρά δεν έπιασαν. Γι’ αυτό έχουμε τη σημερινή κυβερνητική παράσταση στη Βουλή. Για μια παράταση ζωής 4 μηνών στην εξουσία, πριν το αναπόφευκτο τέλος της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

Μ. Χρυσοβελώνη: Ζητούν παράταση ζωής 4 μηνών στην εξουσία, πριν το αναπόφευκτο τέλος