ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντόπουλος για τον «κουμπαρά»

Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντόπουλος για τον «κουμπαρά»

Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών, Π. Παναγιωτόπουλου καταθέτει σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί απόπειρας εξαγοράς ψήφων βουλευτών σε σχέση με την επικείμενη προεδρική εκλογή.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου σε δήλωση του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε πει: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές»

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλα πολιτικά πρόσωπα, ενδεχομένως και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, που έχουν κληθεί προκειμένου να διακριβωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες κι αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απόπειρας ή και της τετελεσμένης δωροδοκίας βουλευτή.

Αυτή την εβδομάδα αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι καταθέσεις του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση, του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμένου, καθώς και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη.

Διαβάστε επίσης:

Κ. Καραμανλής: «Για δεκάδες χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση η Ελλάδα!»