ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Τατούλη – Βουδούρη για τα σκουπίδια

Άγρια κόντρα Τατούλη – Βουδούρη για τα σκουπίδια

Ένταση σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων, ύστερα από επερώτηση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» του Οδυσσέα Βουδούρη.

Ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, αφού του ασκήθηκε έντονη κριτική από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης για την ακολουθούμενη πολιτική στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετές περιοχές, λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι «πλανώνται πλάνην οικτράν όλα αυτά τα φασιστοειδή υποκείμενα, πλανώνται πλάνην οικτράν όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία ότι μπορούν να μας απειλήσουν», γεγονός που εξόργισε την αντιπολίτευση.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης διέκοψε τον περιφερειάρχη και ζήτησε να κατονομάσει σε ποιους αναφέρεται, όταν μιλά για «φασιστοειδή» και «λούμπεν», χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Αντίθετα, προκλήθηκε ένταση με τον κ. Βουδούρη, ο οποίος έκανε λόγο για «παραλήρημα» του κ. Τατούλη και τον περιφερειάρχη να τον χαρακτηρίζει «αλεξιπτωτιστή».

Στη συζήτηση παρενέβη ο Γιάννης Μανώλης, επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Ένωσης», ζητώντας κι αυτός από τον περιφερειάρχη να δώσει ονόματα, αλλιώς να πάψει τους χαρακτηρισμούς και στο τέλος τον κάλεσε «να κατέβει από το καλάμι» και να έχει το θάρρος να λέει ονόματα και να μην κάνει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αφού, όπως είπε, η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης σε Βενιζέλο: Τι «τρέχει» με το Σκοπιανό;