Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκαν Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής. 

Το μενού της συνάντησης περιλάμβανε τα πάντα. Από το αν ο Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές μέχρι το μείζον ζήτημα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση των δυο ανδρών έγινε στη σκιά της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, αλλά και εν μέσω των σεναρίων για πρόωρες εκλογές. 

Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των όσων κουβέντιασαν Σαμαράς και Καραμανλής, οι πληροφορίες του newsbomb αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε ευθέως από τον κ. Καραμανλή μεγαλύτερη στήριξη.

Όπως πρώτο το newsbomb έχει αποκαλύψει, ο κ. Καραμανλής το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί στις συζητήσεις που κάνει καθημερινά με πολιτικούς του φίλους αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα που εμφανίζει η παράταξη σήμερα και τονίζει σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη επανένωσής της, όχι τόσο σε επίπεδο κορυφής, αλλά κυρίως σε επίπεδο βάσης.

Πάντως ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του Αντώνη Σαμαρά αλλά ακόμα δεν φαίνεται να έχει δώσει οριστικές απαντήσεις.