ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απλήρωτοι 3,5 μήνες στη Νέα Δημοκρατία

Απλήρωτοι 3,5 μήνες στη Νέα Δημοκρατία

Σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκονται οι περίπου 150 εργαζόμενοι της Νέας Δημοκρατίας που όπως πρώτο το Newsbomb.gr αποκάλυψε είναι απλήρωτοι εδώ και 3,5 μήνες!

«Θα δούμε από Δευτέρα» η απάντηση του κόμματος στους εργαζόμενους

Η κατάσταση στη λεωφόρο Συγγρού είναι καζάνι που βράζει αφού οι εργαζόμενοι του κυβερνώντος κόμματος όχι μόνο είναι απλήρωτοι για μήνες αλλά αντιμετωπίζουν και την τραγική αδιαφορία της διεύθυνσης του κόμματος αλλά και του Μαξίμου το οποίο σφυρίζει αδιάφορα.

Σήμερα το πρωί (11/11/2014) προσήλθαν στη Συγγρού χωρίς καμία απολύτως διάθεση να εργαστούν και ζήτησαν - εν μέσω εντάσεων - από τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος τα δεδουλευμένα.

Εδώ και μήνες, οι υπεύθυνοι του Μαξίμου και της ΝΔ τους κοροϊδεύουν με το μαρτύριο της σταγόνας λεγοντάς τους την κλασική, άθλια δικαιολογία «κάντε υπομονή, μέσα στις επόμενες μέρες θα πληρωθείτε κλπ».

Μόνο που οι μέρες έγιναν εβδομάδες και οι εβδομάδες έγιναν μήνες και λύση δεν έχει βρεθεί. Έτσι σήμερα όσοι μετέβησαν στη Συγγρού, αρνήθηκαν να εργαστούν.

Μετά από διαβουλεύσεις και έντονες πιέσεις που έφτασαν στο Μαξίμου, η μόνη διαβεβαίωση που έλαβαν είναι ότι μέχρι την Παρασκευή ενδέχεται να πάρουν ένα μισθό!

«Για τα υπόλοιπα, θα δούμε από Δευτέρα», ήταν η απάντηση που πήραν οι εργαζόμενοι από τη διοίκηση του κόμματος.

Μιλάμε βεβαίως για 150 ψυχές αρκετοί εκ των οποίων είναι οικογενειάρχες με παιδιά και πραγματικά προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση η αναλγησία του ίδιου του Σαμαρά που ενώ γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα δεν κάνει απολύτως τίποτα για να λύσει το πρόβλημα.

Προφανώς ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αδυνατεί να καταλάβει το μέγεθος του ανθρωπιστικού προβλήματος αφού ο ίδιος δεν έχει μείνει απλήρωτος τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ελληνικός λαός τον πληρώνει στο τέλος του μήνα, κάθε μήνα εδώ και πολλά χρόνια.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι την ερχόμενη Δευτέρα να αποκλείσουν την είσοδο των γραφείων της ΝΔ και να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.

Το θέμα με την μη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων της ΝΔ το ανέδειξε μόνο το newsbomb.gr. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης σφυρίζουν αδιάφορα διότι όπως πολλάκις έχουμε επισημάνει: «όταν τρώνε, δεν μιλάνε...». Βασική αρχή της Εν ελλάδι δημοσιογραφίας.

Σχετικές ειδήσεις