ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Ήταν ουσιαστική η συζήτηση με τον Σημίτη

Βενιζέλος: Ήταν ουσιαστική η συζήτηση με τον Σημίτη

H συνάντηση διήρκησε μία ώρα.

Σε καλό κλίμα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Εξερχόμενος από το γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε:

«Είχαμε μία πολύ ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, τόσο για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και τους εταίρους για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου, όσο και για τις ανοικτές διεθνείς κρίσεις και ιδίως για το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Επιπλέον, ανέφερε ότι μίλησαν και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση «όπου το μείζον ζήτημα είναι η σταθερότητα του τόπου και η διαμόρφωση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης γύρω από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Σημίτη «για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, κορμός της οποίας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ».

Σχετικές ειδήσεις