ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιγή ιχθύος για τα ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ

Σιγή ιχθύος για τα ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Οτιδήποτε άλλο συμβαίνει αγγίζει τα όρια της συγκάλυψης.

Και το λέμε τούτο διότι παρά τα όσα έχουν γραφτεί για το θέμα με τη δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης και τη «φορολογική απενεργοποίηση» του ΠΑΣΟΚ, από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν υπάρχει ούτε διάψευση, ούτε επιβεβαίωση. Απόλυτη σιωπή.

Αυτή η στάση, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι επί του θέματος άφησε υπονοούμενα και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας ελεγκτικός μηχανισμός (ούτε το ΣΔΟΕ, ούτε η οικονομική αστυνομία) να ελέγξει αν όσα γράφονται στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο είναι αληθή.

Βεβαίως εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι επίσης κανείς μηχανισμός δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που τόσο πολύ έχουν ταλανίσει τις σχέσεις Βενιζέλου-ΓΑΠ.

Η τελευταία εξέλιξη, που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι κάτι σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, είναι η απάντηση που έδωσε ο κ. Κικίλιας σε ερώτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτή Μαγνησίας, Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Χρυσοβελώνη κατέθεσε ερώτηση και ο κ. Κικίλιας ως αρμόδιος υπουργός της Οικονομικής Αστυνομίας απάντησε ότι είναι … αναρμόδιος. «Ρωτήστε το υπουργείο Οικονομικών» έγραψε στην απάντησή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ομολογώντας με τον τρόπο αυτό πως ούτε ξέρουν, ούτε όμως ενδιαφέρονται να μάθουν τι συμβαίνει.

Δείτε και τα σχετικά έγγραφα με την ερώτηση της βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και την απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Σχετικές ειδήσεις