ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Παπακώστα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει εθνική ατζέντα

Κ. Παπακώστα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει εθνική ατζέντα

Την κατηγορία πως δημιουργεί «εξαιρετικά βαρύ κλίμα» πρόσαψε στον ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Παιδείας, Κατερίνα Παπακώστα, από το βήμα της Βουλής, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015.

Η ίδια τοποθετήθηκε και για την απεργία πείνας που κάνει ο Νίκος Ρωμανός, τονίζοντας πως «Ο Ρωμανός υποφέρει από τις πιέσεις που του ασκούνται να παίξει ρόλους που δεν του αναλογούν. Δεν είναι άσκηση πολιτικής αυτή, πάνω στις πλάτες παιδιών».

Η ομιλία της ξεκίνησε πάντως με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το «εξαιρετικά βαρύ πολιτικό κλίμα που δημιουργεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την αταλάντευτη στάση του να υπονομεύει και να απαξιώνει το Κοινοβούλιο, ρίχνοντας σκιές σε βουλευτές και απευθυνόμενος με χαρακτηρισμούς άλλης εποχής σε εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού».

«Η μεγαλύτερη επένδυση γι' αυτή τη χώρα, είναι η επένδυση στην ομαλότητα και τη σταθερότητα, και όχι στην ανασφάλεια και την αποσταθεροποίηση» τόνισε η κα Παπακώστα.

Τέλος, αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει εθνικό σχέδιο δράσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «τα πολιτικά κόμματα δεν μπορεί να κάνουν ρεπορτάζ και απλές παραδοχές για την καθημερινότητα - πρέπει να καταθέτουν και τις προτάσεις τους. Ποιο είναι το εθνικό σχέδιο δράσης του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν υπάρχει».

Σχετικές ειδήσεις