ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μελάς: Προς το «ναι» στις άλλες δύο ψηφοφορίες

Μελάς: Προς το «ναι» στις άλλες δύο ψηφοφορίες

«Εχθές ψήφισα παρών, στις άλλες δύο ψηφοφορίες είμαι προς θετική κατεύθυνση» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, αναφερόμενος στη στάση του κατά τη χθεσινή (17/12) ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, ο κ. Μελάς άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, κυρίως, όπως είπε, από τους ανεξάρτητους.

«Δεν είχα πει ότι θα ψηφίσω ναι. Ήμουν προβληματισμένος σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ήρθε, όμως, ο Σταύρος Δήμας ως υποψήφιος, τον οποίο τον εκτιμώ, είναι ένας παλιός πολιτικός, ένας άνθρωπος που έχει λειτουργήσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και έχουμε συνυπηρετήσει και στη Βουλή και είπα ότι 80% θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά , αναφερόμενος στο σκεπτικό με το οποίο κινήθηκε στην ψηφοφορία.

Πρόσθεσε ότι υπερίσχυσε το 20% καθώς υπάρχουν άλλες δυο ψηφοφορίες.

Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε για την προοπτική να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν προταθεί από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, εξέφρασε τον προβληματισμό του μήπως «μια άλλη κυβέρνηση έπαιρνε χειρότερα μέτρα»

Σχετικές ειδήσεις