ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστολόπουλος: Ο Χαϊκάλης μου ζήτησε λεφτά

Αποστολόπουλος: Ο Χαϊκάλης μου ζήτησε λεφτά

Τι κατέθεσε στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως «μεσάζων»

Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης και οι ΑΝΕΛ, παρουσίασε σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια των εξηγήσεων που παρείχε στον εισαγγελέα Εφετών Παν. Παναγιωτόπουλο.

Κατά πληροφορίες, ο καταγγελλόμενος και ύποπτος για την τέλεση του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή , υποστηρίζει ότι ουσιαστικά ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε «αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω». Έφτασε δε ένα βήμα παραπέρα αφού φέρεται να ισχυρίστηκε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν όσα λέει, αφού «το βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο». Υπονοεί λοιπόν πως κατέγραφε και εκείνος την συνομιλία και πως διαθέτει σχετικό βίντεο. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως στις εξηγήσεις του είπε ότι σκοπός ήταν να αποδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και συντάκτης του οικονομικού του προγράμματος. Εν ολίγοις ισχυρίζεται πως «παγίδευσε τον Χαϊκάλη για τον καταγγείλει».

Κατά την έξοδό τους από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γ. Αποστολόπουλου, Π. Σαράκης δήλωσε:

«Μετά από κλήση της Εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολοπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητας.

Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης

Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται.

Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων