ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015-Σπ. Λυκούδης: «Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης»

Εκλογές 2015-Σπ. Λυκούδης: «Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης»

Στην ανάγκη επίτευξης μιας «μεγάλης εθνικής συνεννόησης» αναφέρεται ο Σπύρος Λυκούδης υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού στην Α' εκλογική Περιφέρεια Αθηνών.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο, ο κ. Λυκούδης κάνει λόγο «για κυβέρνηση εθνικής ευθύνης για τη συγκρότηση ενός σχεδίου αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης με τους εταίρους που να συμφωνούν και οι δύο πλευρές».

Ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι «χρειάζεται αρραγές εσωτερικό μέτωπο για να περάσουμε τον κάβο των δυσκολιών και να μη μπει η χώρα στην καινούρια εποχή γυμνή, χωρίς σχέδιο».

Σχετικά με την επιλογή του να ενταχθεί στο «Ποτάμι», ο κ. Λυκούδης τόνισε πως το επέλεξε επειδή «έχει αυτή την πολιτική παρθενικότητα, όπου μπορεί ένας άνθρωπος εάν θέλει να συμβάλει».

Στην ερώτηση για το με ποιο κριτήριο ψηφίζουν οι πολίτες, απαντά πως «συγκρούονται δύο συναισθήματα πανίσχυρα σήμερα στην κοινωνία, ο φόβος από τη μια και η οργή από την άλλη. Ο Σαμαράς παίζει στο φόβο και ο Τσίπρας με την οργή. Και τα δύο συναισθήματα είναι κατά της πολιτικής».

Σχετικές ειδήσεις