ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Τσίπρα - Καραμανλή τις τελευταίες ώρες!

Επικοινωνία Τσίπρα - Καραμανλή τις τελευταίες ώρες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει προς την κατεύθυνση να πείσει τον Κώστα Καραμανλή να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Προς την κατεύθυνση αυτή οι πληροφορίες του Newsbomb επιμένουν ότι υπήρξε επικοινωνία Τσίπρα-Καραμανλή τις τελευταίες ώρες! Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καραμανλή να το ξανασκεφτεί.

Ο πρωθυπουργός, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε απ' τον Κ. Καραμανλή εκ νέου (και τονίζουμε το «εκ νέου», διότι σχετική συζήτηση έχει γίνει ξανά...) να αποδεχτεί την πρόταση να είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να είναι αρνητικός, προβάλλοντας το –γνωστό- επιχείρημά του, ότι δεν επιθυμεί να βρεθεί σε μια θέση για την οποία πιστεύει ότι θα πρέπει να αποκτήσει πάλι αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο Αλ. Τσίπρας του ζήτησε να το ξανασκεφτεί. Και συμφώνησαν να τα πουν ξανά, ίσως και τις επόμενες ώρες... Άλλωστε πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει το στενό πρέσινγκ που ασκεί εδώ και μέρες η Κουμουνδούρου στον κ. Καραμανλή. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση που τελικά θα κάνει ο πρωθυπουργός αναμένεται να «κλείσει» πολύ σύντομα, ίσως πάρα πολύ σύντομα...

Σχετικές ειδήσεις