ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Κλητήρας της Μέρκελ ο Σαμαράς

Λεβέντης: Κλητήρας της Μέρκελ ο Σαμαράς

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι κατά το παρελθόν, το ΠΑΣΟΚ, φοβούμενο τη διαρροή ψήφων προς την Ένωση Κεντρώων, «πλήρωνε τα κανάλια για τη φίμωση» του κόμματος.

Καυστικός ο Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε κατά πάντων. «Ο Σαμαράς είχε γίνει κλητήρας της Μέρκελ, γιατί πέρναγε στη Βουλή μεταρρυθμίσεις, αλλά στην κοινωνία όχι» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και συνέχισε λέγοντας:

«Δηλαδή, θεσπίζονταν οι μεταρρυθμίσεις νομοθετικά, οι βουλευτές ούτε καν διάβαζαν τους νόμους, ψήφιζαν με κομματική πειθαρχία και στην πράξη δεν εφαρμοζόταν τίποτα. Οπότε οι ξένοι, μετά από ένα όριο, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι τους κοροϊδεύει, ότι κάνει μεταρρυθμίσεις ενώ δεν έκανε… Έλεγε και στον λαό ψέματα ο Σαμαράς, ότι τελειώνουμε με τα μνημόνια, ότι φάγαμε τον γάιδαρο και μένει η ουρά… Δηλαδή, αμφίπλευρή απάτη… Ο Σαμαράς ήταν αμφίπλευρή απάτη».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι κατά το παρελθόν, το ΠΑΣΟΚ, φοβούμενο τη διαρροή ψήφων προς την Ένωση Κεντρώων, «πλήρωνε τα κανάλια για τη φίμωση» του κόμματος.

Σε ό,τι αφορά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε ότι ο νέος Πρωθυπουργός, βάσισε την άνοδό του σε παροχολογία και ευχάριστες ειδήσεις, ενώ πρόσθεσε: «Το θεωρώ τρέλα σε μία πτωχευμένη χώρα να λες ότι θα συνεχιστεί το γλέντι που είχαμε τα τελευταία χρόνια».

Σχετικές ειδήσεις