ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: «Μακάρι να πετύχει η συμφωνία για τη διαχείριση του χρέους»

Αδ. Γεωργιάδης: «Μακάρι να πετύχει η συμφωνία για τη διαχείριση του χρέους»

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μεμψιμοιρεί, αν πετύχει η διαπραγμάτευση της νέας κυβέρνησης με τους δανειστές και βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των πολιτών, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε για τη νέα πρόταση του Γιάννη Βαρουφάκη σχετικά με τα «αέναα ομόλογα» : «Η απάντηση της αγοράς σήμερα (σσ 03/02/2015)και η άνοδος του χρηματιστηρίου, σε όλη την Ευρώπη, νομίζω ότι προμηνύει ελπίδες συμφωνίας. Η πατρίδα είναι υπεράνω όλων».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Αν καταφέρει η κυβέρνηση και καταλήξει σε μια επωφελή για την Ελλάδα συμφωνία, η οποία θα βελτιώσει της συνθήκες διαβίωσης των πολιτών δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μεμψιμοιρεί».

Ο κ. Γεωργιάδης επίσης υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μια μικρή στροφή προς το ρεαλισμό»

«Η πρόταση του κ. Βαρουφάκη είναι όσα έλεγε και πριν την προεκλογική περίοδο. Αλλά δεν είναι αυτό που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ βλέπω την χθεσινή πρόταση Βαρουφάκη, ένα είδος γέφυρας μεταξύ της παλιάς θέσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτού που έλεγε ο κ. Βαρουφάκης. Μακάρι να την πετύχει» συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις